07.03
ACT OR - Színház az egész világ

ACT/OR – Színház az egész világ (2015) magyar-angol játékfilm

Kertmozi

Szereplők

Rendezők

Berentz J. Anna és Mészáros Kitty

Kezdési idő: 21:00 07.03. 21:00

A Színházi Világnap alkalmából készülő film betekintést enged a színészmesterség “boszorkánykonyhájába.” Szól múltról, jelenről és jövőről, mesterségről, tehetségről, kitartásról, a pillanat művészetéről és a maradandóságról.
A jövő velük kezdődik. A Színházművészeti Egyetem végzős hallgatói, és az ott tanító színész-rendező professzorok segítségével tekinthetünk be a színészmesterség kulisszatitkaiba, legendás előadások, előadók felidézésével beszélünk a mesterség változásairól, új korok új elvárásairól, irányzatokról, a szakmai tudás és személyiség viszonyáról, hatalmáról, közönségről, sikerről.

 

Fiatal pályakezdő színészek keresik az útjukat és a válaszokat arra, hogy miért érdemes vagy egyáltalán érdemes-e színésznek lenni a mai világban…
A négy londoni lakótárs négy különböző módon próbál érvényesülni a színházi és a valódi életben.
Az egyikük egy meglepő felkérésnek tesz eleget egy alternatiív társulatban Budapesten, ahol aztán jól “megtudhassa”, hogy milyen a magyarok istene…!

 

Szereplők

Törőcsik Franciska, James O’Driscoll, Scherer Péter, Dióssi Gábor, Budai Zsófi, Bohoczki Sára,Jennifer Gruner, Alba Vega Mulet, Liam Fleming, Barry Wilson, Nate Fallows, Matthew J. Staton, Jonathan Hyde

Jegyár : 500 Ft

Jegyértékesítés a helyszínen.

Partnerek: